Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

Програмне забезпечення MikeK для ноутбуків

Що ви знайдете
Раніше це місце, де я написав матеріал, який я думав про те, під час роботи над проектом Mozilla.

В даний час блог не оновлюється на регулярній основі, так як не мають достатньо часу, щоб взяти участь в даний момент.

Це неправильно, щоб отримати прибуток на роботу інших?

Open Web App Store - ідея отримала деяку увагу на Mozilla вищому рівні. Я писав про ідею будь-якої можливості створювати сайти, щоб «продати» додатків, створених іншими, на щастя, схоже, що також те, що Паскаль мав на увазі (поправте мене, якщо я помилився).

Я не думаю, що є велика опозиція, щоб творці веб-додатків заробляти гроші на своїх творінь - те, що можна було б обговорити, чи є чи не в магазині повинні бути в змозі взяти шматок торта, і, якщо творець повинен мати говорить про те, що ціна кінцевого користувача платить, я повернуся до цього в момент, як це те, що цей блог в основному про.

Перш за все, я хотів би зазначити, що майже не існує кордонів в Інтернеті я не вірю, що будь-які ідеї про те, різні ціни чи дати випуску на різних ринках є те, що належить у сучасному світі.

Те, що я вважаю, що ціна на той самий товар може відрізнятися в залежності від магазину ви купуєте його, і я думаю, що це справедливо, що в магазині плату за свої послуги.

Якщо я створюю деякі додатки Я повинен причин бути в змозі вирішити цін на додатки, тобто я повинен бути в змозі сказати, як я хочу бути компенсовані за когось іншого, щоб використовувати мої створення, я можу встановити ціну, я можу вибрати, що я не хочу ніяких компенсацій, що я хочу одного долара, або що я хочу трлн мільярдів доларів за це.

Велике питання тепер, після того як я продав додаток третьої сторони (думаю, в магазині), я повинен ще бути в змозі вирішити, що ціни третя сторона, якщо товар перепродується? Особисто я був би дуже прикро, якщо я купив телевізор і продюсером, що телевізор міг вирішити, яку ціну я міг перепродати його, скажімо Sony сказав, що не може перепродати мій телевізор Sony за будь-яку ціну менше, ніж я заплатив за вона спочатку, або, якщо попередній власник мого будинку завадило мені для продажу моєму будинку більше, ніж я спочатку заплатили.

Я думаю, що те ж саме стосується програмного забезпечення, якщо я створюю магазин веб-додатків, я повинен мати можливість продавати додатки для менше, ніж я за них платити, я б хотів, щоб залучити трафік на моєму магазині при наявності знижки, або я міг би стягувати завищена ціна на додаткові послуги, або для покриття витрат на рекламу, щоб залучити людей до мого магазину.

Я повністю розумію, що якщо я створюю додаток і сказати, що я продати його за 99 центів, то я міг би відчувати себе обдуреними, якщо я бачу в магазині можливість продати його за 10 доларів, але це світ, в якому ми живемо, і конкуренція між магазинів, ми сподіваємося тримати ціни вниз, коли будь-хто може створити магазину і встановлюють ціни - Якщо я піду в магазин і заплатити 10-кратний ціна, яку я потім знайти той самий товар для магазину до іншого, то в магазині, що заряд 10x Ціна втратив мене як замовника на майбутнє.

Я вважаю, що якщо на прилавках магазинів можна побачити бізнес-продажем додатків, то ми будемо мати набагато більш широкий вибір (один магазин може запропонувати гарантію повернення грошей та іншого можна їсти пропозицію тижні, щоб залучити клієнтів, в).

У реальному фіксації цін світі та ексклюзивних магазинах рідко приносить користь споживачу.

Будь повинен мати можливість встановити магазин і продати те, що додатки, які вони хотіли, поки творець додаток отримує компенсації, яку вони хочуть.

 

Переведено з http://developer.mikek.dk/#post56

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ