Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

ОЛЕКСАНДР ВЕЛИКИЙ

Народився 356 р. до н.е. - Помер 323 р. до н.е.

Олександр Македонський був сином македонського загального імені Пилип. Його мати була Олімпіада. Вона розповіла Олександра, він був сином грецького бога, і він, здавалося, думав про себе як про божественне.

Він був учнем Арістотеля, одним з головних * філософами свого часу. Він вивчав літературу і навчився грати на лірі *. Він був безстрашним і сильним, як молодий чоловік.

Коли йому було 12 років, він побачив прекрасного коня він хотів. Ніхто не був в змозі їздити на коні. Він запропонував парі з батьком. Якщо Олександр був у стані поїхати на коні, його батько отримав би за нього. Якщо йому не вдалося, він буде платити за коня сам. Він визначив, кінь злякалася власної тіні, і саме тому він не буде нікого поруч. Він повернув коня, щоб він був звернений до сонця. Таким чином, він не міг бачити свою тінь. Він сів на коня і був в змозі їздити нього.

Його батько купив коня і Олександр назвав його Буцефал (BUE SEF е-е ЛЕ). Його батько сказав йому: "Ти повинен знайти Царство гідний тебе, сину мій. Македонський занадто мала для тебе".

Пізніше він побудував місто і назвав його на честь свого коня, місто Bucephala.

Олександр став одним з найвидатніших полководців в історії. Коли він завоював персів він шанував своїх солдатів і командир, який загинув у бою. Коли він виграв битву, він об'єднав залишилися солдатів противника зі своєю армією, щоб сформувати велику армію. Зазвичай він не дозволяв своїм солдатам погано з підкореного народу.

Він страждав разом зі своїми солдатами, коли вони були в стані війни. Якщо у них не було води або їжі, він не буде приймати їжу і пити теж. Коли солдати йшли, він йшов також і відмовився їхати чи буде перевозитися. Він приклад для своїх військ.

Одного разу він намагався захопити місто, який був на острові у Середземному морі. Це було недалеко від землі, тому він вирішив побудувати міст до нього. Його солдати поклав дерева, очерети, і скелі, і вони почали будувати півострова * на острів. Народ шин зробили все можливе, щоб зупинити солдатів, але за сім місяців військами Олександр був побудований міст на острів і за допомогою військово-морський флот захопив місто.

Олександр Великий сторінки 71-74

Олександр імперії

За своє життя він переміг відомого тоді світу. Він контролював Греції, захопив Персію, Єгипет і побудували місто в Єгипті. Він назвав його для себе місто Олександрія. Він був царем Македонії і фараона в Єгипті.

Йому було всього 33 років, коли він помер. Деякі кажуть, що він був отруєний. Це так само ймовірно, що цей великий полководець зазнав поразки від комарів, тому що інші вважають, що він помер від малярії *.

Це біографія Петсі Стівенс, колишня вчителька, була написана в 2003 році.

 

Переведено з http://gardenofpraise.com/ibdalex.htm

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ