Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

ORACLE 10g Програмування на прикладах

Рачехар Сундерраман
Університету штату Джорджія

ISBN-10 0-321-46304-3 
ISBN-13 978-0-321-46304-8 
паперу (+2008) 
п'ятсот сорок-чотири сторінок

Додаткова інформація



"... Це добре написано, технічно обгрунтованими, і крапка. Є ніяких пояснень звивиста, які йдуть через голову читача". . - Laurian М. CHIRICA, California Polytechnic State University Короткий і обтічний,Oracle10g програмування: Грунтовка забезпечує студентів і фахівців з ідеальною введення в програмування Oracle. Оновлений включити Oracle10g, це легко доступною грунтовки розділена на три секції, які діють як докладне керівництво для нових користувачів цього додатка. Перший розділ пропонує читачам огляд реляційної моделі і введення в Oracle SQL і PL / SQL. У другому розділі будує на цій основі шляхом впровадження відповідних технологій, які полегшують Oracle Web функціональність. У заключному розділі, модель XML-даних і запитів мов, підтримуваних Oracle покриті. Крім того, в заключній главі представлені читачам низку прикладів проектів і програм додатків, які тверднуть Oracle концепцій вони навчилися 
 

Основний момент

  • Повний необхідності до ноу керівництво Oracle10g для студентів в їх першому курсі бази даних або додавання професіоналів SQL на свою базу знань.
  • Включає в себе коротке висвітлення основних програмування SQL і веб-підключення.
  • Обкладинки складні теми, такі як JDBC, SQLJ, PL / SQL Web Toolkit, PL / SQL Server Pages, Javascript, Java Servlets, JSP, Oracle XML, XMLSchema, XPath, XQuery і XSLT.
  • Підхід Case Study, який дозволяє читачам перевірити свої знання через три показових баз даних: клас Книги, Mail Order / кошик, і портфоліо.
  • Обширний набір довгострокових проектів за участю доступ до даних з Інтернету.

ПРО АВТОРА

Rajshekhar Sunderraman є професором комп'ютерних наук в Університеті штату Джорджія в Атланті, штат Джорджія. Професор Sunderraman отримав ступінь доктора філософії комп'ютерних наук в Університеті штату Айова і викладає більше 18 років. Він опублікував численні статті з широкого кола питань, у тому числі дедуктивних баз даних та логічного програмування; неповноти, суперечливості, і заперечення в базах даних; дедуктивних і об'єктно-орієнтованих баз даних; веб-доступу до баз даних; частково структурованих даних в Інтернеті, а також дані моделювання для біоінформатики.

 

Перекладено з http://tinman.cs.gsu.edu/~raj/books/oracle10-primer.html

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ