Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

Прістон під час Другої світової війни

У жовтні 1939 року, як нацистська військова машина подрібнених Польщі, знову прийнятих першокурсників в Прінстонському університеті виявилися Адольфа Гітлера «найбільшим живою істотою», а рік потому в наступний клас новачка повторив вердикт. Голосування було сильним індикатором апатія, які охопили студентів в Прінстоні і в інших містечках, перш ніж Сполучені Штати вступили у війну.

Перл-Харбор все змінилося. Президент Доддс закликав студентів до навчання в школі, підкресливши, "найкраще обладнання, яке ви можете мати на військову службу є ступінь бакалавра і звук статури.« Незважаючи на прохання, Прінстона молодих людей підписана на військову службу і впливу була жорстокою. Восени 1941 року студент реєстрації склав 2432. У нижній точці під час війни, загальне число жертв серед цивільного студентів впало до рівня нижче 400. На додаток до втрати студентів, програми Прінстонського навчання також відчував тиск війна: відбувся різкий поворот в університетському виборних варіантів, з гуманітарної технічних досліджень. Декан факультету розіслані форми для всіх вчителів із проханням вказати суб'єкти за межами їх власних департаментів, які вони могли б навчити, якщо це необхідно. Програми фізичної підготовки була створена, щоб підкреслити фізичної підготовки для служби війну, але відсутність студенти обмежені ресурси Прінстона до межі. "1942-43 бюджет був представлений на одній сторінці і затверджений Опікунська з дефіцитом у розмірі $ 850,000", зазначив президент Доддс в своїй передмові до книги кампусу Прінстона у Другій світовій війні (Robert K. Root, 1978).

Для того, щоб залишитися життєздатними, Princeton відкрив свої двері для збройних сил Сполучених Штатів. Оригінальна програма передбачала створення військово-морського училища (відомого як V-12), щоб дати інтенсивне протягом двох місяців тривалістю до приблизно 750 нових офіцерів. Основна мета полягала у підготовці офіцерів для середніх розмірів суден військово-морського флоту з особливим упором на те нові десантні сили. У кінцевому рахунку, однак, тисячі слухачів затоплені території кампусу, щоб взяти участь в таких програмах, як Військово-морського флоту V-1, V-5 і V-7 підприємств, армії Спеціалізована програма навчання охоплює проектування і мов, морський V-12 програми, військово-морське училище військового уряду, і військово-морського флоту попереднього Радар школи. До липня 1943 року, загальна кількість людей, які пройшли навчання в різних військових частинах на кампусу Прінстона був майже 20000.

Військові слухачів представив дивно, дисциплінований спосіб життя університетського містечка давно звикли до розслабленої стиль життя громадянського студентів. Гуртожитки були регулярно перевіряти на чистоту та охайність щосуботи, і студенти йшли на увагу до їдальні університету залу на безлад в 0640 щоранку. І, так як всі студентські офіцери повинні були представити їх перші ранкові формування в ту ж годину, навіть щось само просто, як гоління повинно бути заплановано. Люди організувалися у світ волосся, і волосся темно-секції. Світло-поголили волосся перед сном на ніч, залишаючи раковини і дзеркала для своїх темноволосих когорти вранці.

Подібно до того, як це було 27 років тому, це було використання військових студентського містечка, що дозволило університету зберегти свої операційні витрати в межах своїх доходів протягом цих важких років. Як родин по всій країні, Princeton теж зіткнулися з фінансовими труднощами і часто просили зробити більше з меншими витратами і знайти способи, щоб переносити труднощі воєнного часу.

І, як і багато сімей по всій країні відчували біль і страждання втрати коханої людини для вогню противника, так само як, Princeton втратить 355 із своїх синів на війну. Princeton чоловіками хоробро боролися у кожної гілки збройних сил, і поширюється на всі операції від Дюнкерка до Окінави. Число втрачених у Другій світовій війні перевищили загальну чоловіків Princeton втратили у всіх попередніх війнах від революції до першої світової війни I. "Наші зобов'язання по відношенню до чоловіків ми сьогодні вшановуємо, і всім своїм товаришам, які також зробили ту ж жертву, буде Не бути звільнений тільки за вінки з квітів або урочистих данини в День Пам'яті ", сказав президент Доддс при освяченні першої світової війни панелей II в меморіальному залі Нассау-Холл в 1949 році. "Це тільки буде виписаний, як ми пам'ятаємо їх за нашими вчинками; як ми насправді підтримання обіцянку пам'ятник полеглим. . . Ми повинні пам'ятати про них ".

Коли Німеччина беззастережно капітулювала 8 травня 1945, дзвін у Нассау-Холл був працювати безперервно протягом 45 хвилин. Коли перемога була оголошена над Японії 14 серпня 1945 року, довга черга з добровольців тримали дзвінок в Нассау-Холл пілінг безперервно протягом трьох з половиною годин. Як дзвони пробили, усі Princeton громади міста, плаття, і військово-зібралися на Нассау-стріт, щоб відсвяткувати закінчення війни і настання нового дня для Америки і всього світу.

Джерела

Annual Reports to the President, 1940-2003

Audio-visual Collection, 1912-2000 database

Moe Berg Collection, 1937-2007

Board of Trustees Minutes and Records, 1746-Present

Bureau of Student Placement Records, 1941-1953

The Daily Princetonian (Student newspaper)

Graduate School Records, 1870-1993. See Series 3, Dean's Subject Files, 1895-1993.

Historical Photograph Collection, Campus Life Series, c. 1850-1996

Historical Subject Files Collection, 1746-2005. See Series 36, Wars and Princeton, 1796-Present. The World War II section contains letters and diaries from Princetonians in service.

Nassau Hall War Memorial Records, 1946-1950

Office of the Dean of the College Records, 1919-2001

Office of the President Records: Jonathan Dickinson to Harold W. Dodds Subgroup, 1746-1999. See Harold Willis Dodds Records, 1896-1990.

Office of the Registrar Records, 1803-1998

Office of the Secretary Records, 1853-2001

Oversize Collection

Princeton Alumni Weekly

Princeton Listening Center Records, 1939-1941

Veterans of Future Wars Collection, 1936-1947

War Service Bureau Records, 1940-1949

World War II Memorial Book database

 

Опубліковані джерела

Berg, Ethel. My Brother Morris Berg: The Real Moe. (Newark, New Jersey: Ethel Berg, 1976).

Blackmar, Charles B., ed. The Princeton Class of 1942 During World War II: The Individual Stories. (Princeton, New Jersey: Class of 1942, Princeton University, 2000).

Brown, J. Douglas. The Industrial Relations Section of Princeton University in World War II: A Personal Account. (Princeton, New Jersey: Industrial Relations Section, Department of Economics, Princeton University, 1976).

Johnson, Melissa A. Princeton, Forward March! A Guide to World War II Collections at Princeton University. (Princeton, New Jersey: Princeton University Library, 1992).

Root, Robert K. The Princeton Campus in World War II. (Princeton, New Jersey: 1978).


Susan Hamson (2003)

 

Переведено з http://www.princeton.edu/mudd/news/faq/topics/WW2.shtml

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ