Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

Основи FrontPage 2003-таблиці

Таблиці можуть бути використані для організації інформації. Вони особливо корисні в створенні поява декількох колонних тексту. Існує не так, щоб "на вкладці" в HTML, і ви повинні уникати використання пробіл, щоб контролювати відстань, оскільки це призведе до веб-сторінку, яка виглядає добре, щоб ваш читач, тільки якщо він / вона має ті ж параметри комп'ютера, як ви. Альтернативою є створення полів таблиці. Прості таблиці можна легко створювати, але це був мій досвід, який створенні або редагуванні складні таблиці може знадобитися прямий маніпуляції HTML тегів.

Створення таблиці

Щоб вставити таблицю:

  1. Виберіть інструмент Вставити таблицю,screen image: Insert table icon.
  2. Натисніть та перетягніть Розмір таблиці спливаючому вікні (див. приклад нижче), щоб вибрати число рядків і стовпців у таблиці. Коли ви відпустите кнопку миші, таблиці пропорції обрані буде відображатися в документі.

                                                                                      screen image: table size dialog box

                                                                              Розмір таблиці діалогового вікна

Примітка: Найкраще, якщо ви можете вирішити заздалегідь кількість стовпців, це заощадить вам крок у процесі розробки.

У таблиці буде відображатися на веб-сторінки під час розробки з пунктирними лініями (див. приклад нижче), так що ви можете легко працювати з таблицею. Пунктирні лінії вказують, що лінії не будуть відображатися в інтернеті.

screen image: sample table grid

                                                           Приклади Робочий стіл сітки

Робота з таблицями

ПРИМІТКА: Кожен раз, коли ви хочете працювати з таблицею, ви повинні натиснути в таблиці, щоб помістити курсор всередині таблиці. В іншому випадку, ви виявите, що варіантів Таблиця меню "сірим" і недоступні для вас.

Для регулювання ширини стовпця й висоти рядка, наведіть курсор миші на кордон ви хочете налаштувати. Наведіть покажчик миші дуже повільно, поки не побачите зміна курсору на подвійну стрілку (це вельми чутливо, рухатися повільно), а потім натисніть і перетягніть у новий вимір.

Щоб ввести дані в таблицю, клацніть мишею курсор в осередок і почати введення.

Для переміщення з комірки в комірку, натисніть <TAB> клавішу на клавіатурі або клацніть курсором миші в клітинку, в яку потрібно перемістити.

Щоб додати додаткові рядки в таблиці в кінці таблиці, помістіть курсор у правому нижньому куті комірки та натисніть <TAB> на клавіатурі.

Для вибору таблиці/колонки/рядки/вічка, клацніть в рядку або стовпці, який ви хочете вибрати, а потім з меню виберіть СТІЛ: Виберіть: таблиці/колонки/рядки/Cell (якою б жоден Ви хочете вибрати).

Для вставки рядка або стовпця, клацніть в рядку або стовпці, поряд з якою ви хочете зробити вставку. З меню виберіть СТІЛ: Вставка: рядка або стовпця. У діалоговому вікні, вибрати рядки чи шпальти. У наведеному нижче прикладі була обрана Стовпці, тому розташування вказує на лівий вибору або право вибору опції вставки. Якщо рядки були обрані, розташування би змінити, щоб показати вище або нижче варіантів.

                                                        Screen image: insert rows or columns dialog box

                                                          Розбити комірки Діалогове вікно

Таблиця панель інструментів

                                     Screen image: table toolbar

                                                                    Таблиця панель інструментів

Таблиця Панель інструментів надає вам простий доступ до багатьох з тих же функцій, які можна виконати через меню Таблиця. В залежності від того, як FrontPage параметри встановлені на вашому комп'ютері, панель інструментів таблиці можуть відображатися в будь-який час ви працюєте з таблицями. Якщо це не так, і ви хочете, щоб він, у меню виберіть Вид: Панель інструментів: Таблиці.

На додаток до таблиці функцій, які можна отримати доступ через меню, ви можете:

  • Додати таблицю або додаткових комірок в таблиці. Натисніть на значок олівця,. Натисніть та перетягніть курсор (який буде виглядати як олівець) вертикально або горизонтально, щоб намалювати новий осередок всередині таблиці.
  • Видалити клітинної стінки з існуючої таблиці. Натисніть на іконку ластик,. Натисніть та перетягніть курсор (який буде виглядати ластик) за межі осередку (ви побачите лінії, які будуть видалені, червоний) ви хочете видалити, коли ви відпустіть кнопку миші, кордони будуть видалені.

Щоб «вимкнути» чи олівець або гумка, натисніть клавішу <ESC> на клавіатурі.

  • Розподілити рядки або стовпці рівномірно. Після того як ви налаштували меж таблиці кілька разів, ви можете виявити, що ви просто хочете їх назад, рівномірно розташованих на "почати все спочатку". Виділіть рядки або стовпці, який ви хочете, щоб рівномірно розподілити, а потім натисніть відповідну "рівномірно розподілити" значок,.
  • Розмір таблиці відповідно до змісту у ньому. Столи завжди вставляється повну ширину. Замість того, щоб намагатися вгадати, наскільки широкий стіл повинен бути, щоб вмістити вміст, клацніть значок Auto Fit,.

Таблиця & Властивості комірки

Ви можете встановити властивості таблиці, такі як фону і кордони, кольори, відступи та вирівнювання тексту в таблиці властивостей. Переконайтеся, що курсор знаходиться в таблиці. З меню, виберіть Таблиця: Властивості таблиці (див. приклад нижче).

                                   Screen image: table properties dialog box

                                                               Таблиця діалогового вікна властивостей

У діалоговому вікні Властивості таблиці, ви можете зробити багато варіантів, про стіл, але є тільки декілька, які вам зазвичай потрібно нічого робити з:

  • Компонування інструментів. Макет інструменти дозволяють створювати спеціальні макети для дизайну сторінки.
  • Розмір. Ця опція дозволяє вам вказати кількість рядків і стовпців, ви хочете, щоб сторінка мала. Доступ властивості таблиці після вставки таблиці, а потім зробити вибір у вигляді опції, щоб він створити відповідні розміри.
  • Layout.
  • Вирівнювання. Ця опція буде позиціонувати таблиці на веб-сторінці.
  • Ширина. Цей параметр визначає ширину загальній таблиці. Установка ширину таблиці у відсотках є більш гнучким з точки зору дизайну (таблиці з фіксованим розміром пікселя не відрегулювати під розміри вікна браузера користувача і може призвести до горизонтальної смуги прокручування, якщо таблиця ширше, ніж вікно браузера) .
  • Примітка: FrontPage є примха, в тому, що, якщо натиснути і перетягнути для регулювання розміру комірки таблиці або поля, він часто змінює будь-які налаштування відсотків ширини до певною кількістю пікселів. Моя рекомендація, що ви встановите розмір вашого столу і клітини всередині неї, а потім введіть вікно властивостей таблиці і змінити роздільну здатність зображення у відсотках (просто натисніть на іншу кнопку радіо).
  • Float. Цей параметр визначає положення таблиці по відношенню до інших об'єктів на сторінці. Коли поплавок встановлений за замовчуванням, інші об'єкти відображаються нижче або вище таблиці лише.
  • Висота. Загалом, ви не повинні вказувати висоту для вашого столу. Нехай це налаштувати відповідно до потреб таблиці відображаються на моніторі Вашого читача. В іншому випадку, ви можете в кінцевому підсумку з великою кількістю "білого простору", що не є необхідним.
  • Стільникові оббивка і осередків. Поля осередків є обсяг простору між текстом і стіни клітини. Стільникові інтервал шириною фактичного клітинної стінки. У двох таблицях нижче, зверніть увагу, як заповнення клітин і інтервал значень ефекту зовнішній вигляд таблиці (ПРИМІТКА: HTML код використовує "CellPadding" і "CellSpacing" для членів):
Ця таблиця має CellPadding 15 пікселів
і CellSpacing 0 пікселів. Зверніть увагу, наскільки ці слова від краю осередку.

 

Ця таблиця має CellPadding 0 пікселів
і CellSpacing з 15 пікселів. Зверніть увагу на ширину стінки клітин і як близько до клітки стін тексту.
  • Кордонів. Прикордонний розмір визначає ширину рамки таблиці в пікселях. Важливо пам'ятати, що деякі старі браузери не в змозі відобразити кольору кордону.
  • Фон. Цей параметр задає колір для всієї таблиці. Якщо ви хочете вибірково колір комірки таблиці, використовуючи стільниковий властивості, ніж Властивості таблиці.

Для управління осередок властивості, такі як вирівнювання тексту всередині комірки і колір фону комірки, переконайтеся, що курсор знаходиться всередині клітини, параметри якої ви хочете встановити. Потім в меню, виберіть Таблиця: Властивості комірки.

Одним з найбільш важливих параметрів в стільникових властивостей осередку вертикального вирівнювання. Зверніть увагу, у наведеному нижче прикладі, наскільки легше читати вміст другого рядка (тобто верхнє вирівнювання), ніж прочитати перший рядок, яка за замовчуванням, середній вирівнювання:

Ця клітина має дуже мало інформації. Ця клітина має кілька рядків інформації. Зверніть увагу, як клітини зліва, по центру, вертикально, в результаті чого вміст таблиці досить важко читати.
 
Ця клітина має дуже мало інформації. Ця клітина має кілька рядків інформації. Зверніть увагу, як клітини зліва вирівнюється у верхній частині, в результаті чого вміст таблиці легше читати.

 

Переведено з http://www.iupui.edu/~webtrain/tutorials/frontpage_2003_basics_tables.html

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ