Блог предназначен для публикации научных статей и материалов

Звичайна державна Морфологія - книга

PARC (Palo Alto Research Center) зробив нову версію програмного забезпечення для кінцево-Морфологія книги.

До NewSoftware для кліків ліцензійну угоду на нове програмне забезпечення, книги.

П'ять книг додатків, xfst, lexc, пошук, розмітити і twolc доступні для чотирьох платформ: 32 і 64-бітових Linux, MacOSX 32 біт (Universal Binary) і 64-розрядні MacOSX (Intel тільки), Sun Solaris і 32-бітових Windows. Також доступні API і бібліотеки для C / C + + програмістів, і Python інтерфейс до бібліотеки розроблений Тімоті Максвелл, все підкоряється тим же ліцензійною угодою.

Це домашня сторінка книги державний Морфологія Кінцеві,  Кеннет Р. Біслі і Лаурі Карттунен , CSLI публікації 2003 року. Стабільний URL є http://www.fsmbook.com . Ця сторінка постійно в стадії будівництва.

На цій сторінці ви можете знайти

Оголошення

Перші екземпляри кінцевих Морфологія держава було доставили 16 червня 2003 року. Ось картина кришкою . Книгу можна замовити або з CSLI або від американського дистриб'ютора, Університет Чикаго Прес . Європейський обробник, Wiley, отримав книгу в серпні. Ви також можете замовити книги з Amazon, де ви знайдете дуже позитивний відгук Шломо Йона (***** велика книга! 22 січня 2004). Інший позитивний відгук на Shuly Вінтнера з'явився в комп'ютерної лінгвістики , Vol. 30, стр. 237-239 (липень 2004 року). Останній відгук є Отакар Smrž в бюлетені Празі математичної лінгвістики , 81 , стор 73-76 (2004).  

Ліцензування програмного забезпечення

Ліцензія на програмне забезпечення для включених в книгу був замінений clickwrap ліцензії на оновлення програмного забезпечення. Див ліцензійну угоду . Це тільки для некомерційного використання.

 

Перекладено з http://www.stanford.edu/~laurik/fsmbook/home.html

Домашня сторінка

© 2012 Все права под надежной защитой.
НАШ БЛОГ